CIRCO AEREO: CAMPING 2, UFOT, USKONTO JA PAKOLAINEN 2012

camping2

Kuva: Heli Sorjonen

Pieneen lappilaiskylään, televisioon, roskalehtiin, maahanmuuttokeskukseen ja avaruusalukseen sijoittuva esitys on monitaiteinen näyttämöteos, joka rönsyilee vapaasti eri suuntiin. Teos yhdistää tarinankerrontaperinteen eri muotoja visuaaliseen teatteriin ja fyysiseen ilmaisuun.

Ohjaus: Maksim Komaro
Lavalla: Langry Abdeslam Chellaf, Kristiina Janhunen, Mikko Karhu, Mikko Kuoppala, Heikki Kuula, Markus Lahtinen, Reine Lukinmaa, Kaisa Niemi, Tuomas Norvio, Timo Nurminen ja Osmo TammisaloMusiikki: Mikko Kuoppala, Heikki Kuula, Sami Laakkonen, Markus Lahtinen, Tuomas Norvio, Antti Salimäki

Valosuunnittelu: Juho Rahijärvi
Pukusuunnittelu: Suvi Hänninen
Visualisointi: Eveliina Hämäläinen, Maksim Komaro, Juho Rahijärvi

Tuotanto: Circo Aereo
Yhteistuotanto: Helsingin Juhlaviikot, Cirko – Uuden Sirkuksen Keskus